Asahi

Asahi on suomalaisten kehittämä terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta. Liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään seisoma-asennossa hitaan hengityksen tahdissa. Asahi perustuu nykyaikaiseen tutkittuun tietoon liikunnan terveysvaikutuksista.

Asahi auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan lempeästi ja helposti. Perusliikeharjoituksessa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa, harjoittaen samalla tasapainoa ja koordinaatiota. Soveltuu erityisen hyvin ikääntyville, raskaana oleville kuin nivel- ja selkävaivoista kärsiville. Mainio mielialan kohottaja ja vastalääke arjen stressiin.

Asahi soveltuu kaikille ihmisille palauttavaksi ja liikkuvuutta lisääväksi harjoitusmuodoksi. Erityisen hyvin asahi soveltuu istumatyötä tekeville, nivel- ja selkävaivoista kärsiville ihmisille, ikääntyville ja raskaana oleville.

Asahin tavoitteena on terveyden ja hyvinvoinnin tuottaminen sekä sairauksien lievittäminen. Laji kehittää harrastajansa lihastasapainoa, koordinaatiota ja työergonomiaa. Se parantaa keskittymiskykyä, lievittää stressiä, auttaa palautumaan työstä tai urheilusuorituksesta sekä edesauttaa ikääntyvien kotona selviytymisen perustaitoja.  

Varaan paikan: Asahi-verkkokurssi 

Kurssi toteutetaan teams-etäyhteyden kautta. Tunti tallennetaan, ja se on katsottavissa kuukauden ajan. 

Keskiviikkoisin klo 18:00-18:45 

Päivät; 10.4, 14.4 ja 24.4. Kurssin hinta 18e (eläkeläiset 16e)