Olet lämpimästi tervetullut rentoutumaan hoitoihini viihtyisään toimitilaani Oulun Ketokadulle Ajanvaraus löytyy tästä.

Otan vastaan perjantaisin myös hyvinvointikeskus Taffiin tiloissa Iissä Valtarintiellä Ajanvaraukseen tästä.

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa niin lähetä viesti, ajanvaraukseni on joustava.

Valittavanasi on seuraavat hoidot:

Access Bars® hoidossa käsitellään kevyesti 32 pistettä päässäsi. Lepäilet mukavasti viltin alla antaen tämän lempeän tekniikan vapauttaa kehoosi varastoituneita fyysisiä ja henkisiä tukkeutumia. 

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Hoidon aikana äänimaljat asetetaan keholle ja viereesi. Hoito tehdään vaatteet päällä.

Chakrahoito Chakrojen tasapainotus, eheytys ja puhdistus Tiibetiläisiä äänimaljoja käyttäen. Hoidon aikana pötköttelet mukavasti selällään hoitopöydällä, kevyesti peiteltynä. Äänimaljoja soitetaan kehon vieressä ja keholla, ja hoidon aikana saat kokea äänen ihanan värähtelyn joka vaikuttaa koko kehoon hoitaen ja rentouttaen.

Korva-akupunktio hoidolla tasapainotetaan ja vahvistetaan ihmisen kehoa ja mieltä. Erinomainen niska-hartiakipuihin. Hoitoa ei suositella raskaana oleville.

 Jalkojen energiaratahieronta 

eli Psycho Zone on lempeästi energiakanavia avaava syvärentoutusmenetelmä, joka perustuu vyöhyketerapiaan. Siinä jalkaterien energiaradat käsitellään rauhallisin, tasarytmisin sivelyin ja kevyin painalluksin. Hoidossa käytetään hoitavaa pohjaöljyä. 

Hoidolla voidaan saada apua esimerkiksi: Stressiin, unettomuuteen, levottomuuteen, rauhattomuuteen tai jos keho käy ylikierroksilla.

Lempeä kosketus -hieronta

Lempeä, rentouttava koko vartalon hoito lämpimällä perusöljyllä.  Hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta, lihaksia muokataan pehmein sivelyottein. Hoidon tarkoitus on rentouttaa sekä mieli, että keho. 

Halutessasi saat hoidon aluksi valita mieleisesi eteerisen tuoksun, joka lisätään hoitavaan perusöljyyn. Tällöin saat lempeän hieronnan lisäksi nauttia myös ihanista tuoksuista sekä hoitavasta vaikutuksesta.

Kosketuksen parantavaa voimaa kannattaa kokeilla erityisesti silloin, kun kokee olevansa stressaantunut tai ylivireässä tilassa. 

Kosketus vaikuttaa hermoston ja hormonien kautta vahvasti mieleemme muun muassa rentouttaen ja lievittäen kipua. 

Lempeä hieronta vapauttaa mielihyvähormoneita (oksitosiini, dopamiini) ja onnellisuushormonia (serotoniini). Samalla se laskee kortisoli- eli stressihormonitasoja.

tulossa marraskuussa: Kuumakivihieronta (HotStone)

Hoito sisältää koko kehon hieronnan lämpimillä kivillä, hierontaan käytettyjä kiviä myös jätetään keholle lämmittämään.

Rentouttava musiikki ja lämmin kosketus pysäyttää kiireen, saat kuunnella omaa sisintäsi ja vain nauttia. Hoidon lopuksi voit kiireettömästi palata tähän maailmaan...

Hoito tehdään koko keholle. Hoidon aikana ei puhuta, vaan saat keskittyä kuuntelemaan aistejasi. 

Hoito on tuhansia vuosia vanha ja monissa kulttuureissa käytetty. Hoito edistää aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa. Ruuansulatus paranee ja turvotus vähenee. Lämpö lisää kollageenin joustavuutta. Endorfiinin eritys lisääntyy ja hoito rentouttaa. Öljyt hoitavat ihoa ja lämmön vaikutus ulottuu 3 senttimetrin syvyyteen. 


Kiinalainen jalkahieronta

TuiNa-hierontoihin kuuluva napakka hieronta öljytyille jalkapohjille, jalkaterille ja säärille. Rentouttaa jalkojen lihaksia, aineenvaihdunta paranee, helpottaa kipuja, vähentää stressiä. Poistut hoidosta kevein jaloin. Ihana hoito jos jalat ovat väsyneet tai rasittuneet.


Rumpurentoutus

Rentoudu rummun maagisen äänen värähtelyssä. Hoito tehdään kehärummulla kuljettaen ja soittaen rumpua hoidettavan kehon lähellä.

Rummun syvä ja tasainen syke rauhoittaa ja rentouttaa miellyttävästi ja tehokkaasti niin kehoa kuin mieltäkin. Poistaa stressiä, hermostuneisuutta ja jännitystä, voi tuntua jopa fyysisenä värähtelynä kehon eri osissa.

Rummutuksen aikana kehossa voi tuntua erilaisia fyysisiä, psyykkisiä ja energeettisiä tuntemuksia. Hoidon aikana sinulle saattaa nousta esiin erilaisia asioita elämästäsi, joista voit halutessasi keskustella rumpuhoitajan kanssa hoidon lopuksi.

Alkuperäiskansojen parantajat ovat käyttäneet tuhansia vuosia rumpua mahdollistamaan paranemista ja muutosta.

Hoito sisältää yksilöllisen rumpuhoidon sekä loppukeskustelun. 


tulossa.

Varaa oma aikasi:

 Ketokatu 8, Oulu TÄSTÄ tai Valtarintie 2, Ii TÄSTÄ

  1. valitse itsellesi sopiva päivä ja kellonaika.
  2. Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, laita viesti niin sovitellaan!
  3. Tervetuloa rentoutumaan! 💜

Jos herää kysyttävää: Ota yhteyttä