Olet lämpimästi tervetullut rentoutumaan hoitoihini viihtyisään toimitilaani Haukiputaalle osoitteeseen Teollisuustie 1, 90830 Haukipudas ( Seuraa opasteita Loihe oy:ta kohti, kunnes näet pyöröoven ja portin. Aja portin läpi I-talon sisäpihalle, ovi nro 26.)

Ajanvaraus löytyy tästä.

Otan vastaan sopimuksen mukaan myös Oulun Karjasillalla, osoitteessa Ketokatu 8. Ketokadulle ajan saat soittamalla/viestillä. Huom: kuumakivihieronta saatavilla vain Iissä.

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa niin lähetä viesti, ajanvaraukseni on joustava.

Valittavanasi on seuraavat hoidot:

Access Bars® hoidossa käsitellään kevyesti 32 pistettä päässäsi. Lepäilet mukavasti viltin alla antaen tämän lempeän tekniikan vapauttaa kehoosi varastoituneita fyysisiä ja henkisiä tukkeutumia. 

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Hoidon aikana äänimaljat asetetaan keholle ja viereesi. Hoito tehdään vaatteet päällä.

Chakrahoito Chakrojen tasapainotus, eheytys ja puhdistus Tiibetiläisiä äänimaljoja käyttäen. Hoidon aikana pötköttelet mukavasti selällään hoitopöydällä, kevyesti peiteltynä. Äänimaljoja soitetaan kehon vieressä ja keholla, ja hoidon aikana saat kokea äänen ihanan värähtelyn joka vaikuttaa koko kehoon hoitaen ja rentouttaen.

Korva-akupunktio hoidolla tasapainotetaan ja vahvistetaan ihmisen kehoa ja mieltä. Erinomainen niska-hartiakipuihin. Hoitoa ei suositella raskaana oleville.

Kalevalainen jäsenkorjaus -oppilastyönä (oppipoika)

Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu kudosten mobilisointiin, nivelpintojen saattamiseen kohdalleen ja kalvorakenteiden avaamiseen kudosnesteitä hyödyntäen. Hoidossa käsitellään keho jalkapohjista päähän saakka. Käsittely parantaa liikkuvuutta, rentouttaa lihaksia, avaa kalvorakenteita ja elvyttää sekä aineenvaihduntajärjestelmien että hermojen toimintaa. Hoidossa hyödynnetään asiakkaan omia liikeratoja. Käsittelyn aikana hoidetaan faskioita eli lihaskalvoja, lihaksia, niveliä ja sidekudoksia. Kalevalainen jäsenkorjaus sopii kaikenikäisille. Käsittelyyn ei kuulu nikamien manipulointia (niksauttelu) eikä kivun tuntemuksia. Kesto noin 1,5h.

Kalevalainen jäsenkorjaus voi tuoda apua mm:

-selkävaivat

-lihasjumit

-hermosäryt

-olkapääkivut

-kyynärpääkivut

- polvikivut

- rannekanava oireyhtymät

Hoidon esteet:

Kuume, Syöpä / kasvaimet (paranemisen jälkeen lupa lääkäriltä ennen hoitoon tuloa), Akuutti tulehdus, infektio tai haavaumat ihossa. Tuoreet vammat ja leikkausten jälkitilat. Aktiiviset sidekudostaudit. Reuma aktiivisessa vaiheessa. Verenvuototauti eli hemofilia. Hermojuuriaukon ahtauma. Kaulavaltimoiden ahtaumat. Spondylolyysi / spondylolisteesi. Paha sydänvika. Vaikea osteoporoosi. Laskimotukokset (suonikohjut eivät ole este hoidolle).

Lempeä kosketus -hieronta

Lempeä, rentouttava koko vartalon hoito lämpimällä perusöljyllä.  Hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta, lihaksia muokataan pehmein sivelyottein. Hoidon tarkoitus on rentouttaa sekä mieli, että keho. 

Halutessasi saat hoidon aluksi valita mieleisesi eteerisen tuoksun, joka lisätään hoitavaan perusöljyyn. Tällöin saat lempeän hieronnan lisäksi nauttia myös ihanista tuoksuista sekä hoitavasta vaikutuksesta.

Kosketuksen parantavaa voimaa kannattaa kokeilla erityisesti silloin, kun kokee olevansa stressaantunut tai ylivireässä tilassa. 

Kosketus vaikuttaa hermoston ja hormonien kautta vahvasti mieleemme muun muassa rentouttaen ja lievittäen kipua. 

Lempeä hieronta vapauttaa mielihyvähormoneita (oksitosiini, dopamiini) ja onnellisuushormonia (serotoniini). Samalla se laskee kortisoli- eli stressihormonitasoja.

Kuumakivihieronta (HotStone)

Hoito sisältää koko kehon hieronnan lämpimillä kivillä, hierontaan käytettyjä kiviä myös jätetään keholle lämmittämään.

Rentouttava musiikki ja lämmin kosketus pysäyttää kiireen, saat kuunnella omaa sisintäsi ja vain nauttia. Hoidon lopuksi voit kiireettömästi palata tähän maailmaan...

Hoito tehdään koko keholle. Hoidon aikana ei puhuta, vaan saat keskittyä kuuntelemaan aistejasi. 

Hoito on tuhansia vuosia vanha ja monissa kulttuureissa käytetty. Hoito edistää aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa. Ruuansulatus paranee ja turvotus vähenee. Lämpö lisää kollageenin joustavuutta. Endorfiinin eritys lisääntyy ja hoito rentouttaa. Öljyt hoitavat ihoa ja lämmön vaikutus ulottuu 3 senttimetrin syvyyteen. 

Jos olet raskaana tai kärsit ihon tuntopuutoksista, diabeteksesta, sydänsairaudesta, suonikohjuista, tulehduksia, sinulla on kuumetta, laaja psoriasis tai vakavia sairauksia kuten syöpä tai jos sinulla on hyvin ohut iho, yrttinyyttihieronta ei ehkä ole sinulle sopivin hoito.  


Kiinalainen jalkahieronta

TuiNa-hierontoihin kuuluva napakka hieronta öljytyille jalkapohjille, jalkaterille ja säärille. Rentouttaa jalkojen lihaksia, aineenvaihdunta paranee, helpottaa kipuja, vähentää stressiä. Poistut hoidosta kevein jaloin. Ihana hoito jos jalat ovat väsyneet tai rasittuneet.


Rumpurentoutus

Rentoudu rummun maagisen äänen värähtelyssä. Hoito tehdään kehärummulla kuljettaen ja soittaen rumpua hoidettavan kehon lähellä.

Rummun syvä ja tasainen syke rauhoittaa ja rentouttaa miellyttävästi ja tehokkaasti niin kehoa kuin mieltäkin. Poistaa stressiä, hermostuneisuutta ja jännitystä, voi tuntua jopa fyysisenä värähtelynä kehon eri osissa.

Rummutuksen aikana kehossa voi tuntua erilaisia fyysisiä, psyykkisiä ja energeettisiä tuntemuksia. Hoidon aikana sinulle saattaa nousta esiin erilaisia asioita elämästäsi, joista voit halutessasi keskustella rumpuhoitajan kanssa hoidon lopuksi.

Alkuperäiskansojen parantajat ovat käyttäneet tuhansia vuosia rumpua mahdollistamaan paranemista ja muutosta.

Hoito sisältää yksilöllisen rumpuhoidon sekä loppukeskustelun. 


Thaimaalainen yrttinyyttihieronta

Thaimaalainen yrttinyyttihieronta on hemmottelua parhaimmillaan. Koko kehon yrttinyyttihieronta rentouttaa lihakset, vähentää kipuja, rentouttaa mielen ja antaa uutta energiaa.

Lämpöisillä yrttinyyteillä käydään keho läpi painellen sekä rullaavin ja pumppaavin liikkein. Lämmössä aktivoituvat yrtit rentouttavat kehoa ja mieltä tehokkaasti ja parantavat aineenvaihduntaa. Nyyttien aromit aktivoituvat lämmön vaikutuksesta, josta tuoksu vapautuu kevyesti hieronnan aikana. Yrttinyyttien miellyttävä lämpö ja yrttien tuoksut vievätkin sinut hetkeksi toiseen maailmaan.

Hieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Unenlaatu paranee ja hieronta antaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen sekä keventää raskasta oloa kehossa. Yrttinyyttihieronta sopii stressiperäisiin vaivoihin, unihäiriöihin, lihasjännityksiin sekä kaikille rentouttavaksi hoidoksi.

Jos olet raskaana tai kärsit ihon tuntopuutoksista, diabeteksesta, sydänsairaudesta, suonikohjuista, tulehduksia, sinulla on kuumetta, laaja psoriasis tai  vakavia sairauksia kuten syöpä tai jos sinulla on hyvin ohut iho, yrttinyyttihieronta ei ehkä ole sinulle sopivin hoito.  


Jalkojen energiaratahieronta

eli Psycho Zoneon lempeästi energiakanavia avaava syvärentoutusmenetelmä, joka perustuu vyöhyketerapiaan. Siinä jalkaterien energiaradat käsitellään rauhallisin, tasarytmisin sivelyin ja kevyin painalluksin. Hoidossa käytetään hoitavaa pohjaöljyä.

Hoidolla voidaan saada apua esimerkiksi: Stressiin, unettomuuteen, levottomuuteen, rauhattomuuteen tai jos keho käy ylikierroksilla.

tulossa 


tulossa...

Varaa oma aikasi:

 Valtarintie 2, Ii  TÄSTÄ 

  1. valitse itsellesi sopiva päivä ja kellonaika.
  2. Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, laita viesti niin sovitellaan!
  3. Tervetuloa rentoutumaan! 💜


Halutessasi ajan Ketokadulle Ouluun, lähetä tästä viesti  tai tekstiviesti/wa numeroon 040-220 6358

Jos herää kysyttävää: Ota yhteyttä  

Myös kotikäynnit Oulun alueella

Olen hankkinut uuden matkapöydän. Vanha Fysiolinen pöytä palveli uskollisesti kulkien mukanani vuodesta 2003 lähtien. Tuolloin valmistuin luontaishoitajaksi.
Hyvä pöytä muutoin olikin, mutta olihan se painava kuin mahdoton.


Nykyinen pöytä on huomattavasti kevyempi ja kulkee siis näppärästi mukana (ja kas, väriksi valikoitui lila 💜).
Täten siis ilmoitan, että myös kotikäynnit onnistuvat jatkossa Oulun alueella,  matkakorvaus lisätään hoidon hintaan. Lahjakorttilaisilta matkakuluja ei veloiteta 💝
(Ii-Haukipudas alueen asiakkaat palvellaan edelleen hoitohuoneella )