PalvelutHinnasto

Kysy tarjousta. Hinnat sisältävät alv:n. Myös kotikäynnit mahdollisia, jolloin km-korvaus lisätään hintaan. Hoitolan hinnasto löytyy täältä.

Voit maksaa joogan ja asahin myös liikuntaeduilla

Meillä voit maksaa myös työnantajasi tarjoamilla liikunta- ja hyvinvointieduilla. Maksuvälineenä käy Smartum, Edenred, ja Epassi. 

Varaa aika

Asiakaskokemuksia:


Yin jooga:

"Tämä ilta on kyllä aina niiin rentouttava."

"Ihana oli käydä rentoutumassa"

"Iso kiitos ihanasta tunnista! Näitä toivoisi lisää."

"Olet Mervi ihana ohjaaja. Sinulla on mukavan rauhallinen ja sopivan tumma ääni ohjaamaan kaikkea lempeää joogaa. Samoin pidän vaihtelevasta sanojen käytöstä ja erityisesti luontoon liittyvistä mielikuvista harjoituksen aikana."

Access Bars®

"Jälleen kerran iso lämmin kiitos ihanasta hoitohetkestä, tällä kertaa access barsin parissa. Sielu ja mieli edelleenkin rentoina kuin kissat uuninpankolla, eivätkä jalat vieläkään maahan osu. Tämän olon soisin muidenkin kokevan! Ihana kun olet, tätä lisää."

Jooga Nidra


"Kiitos Jooga Nidrasta. Rentouduin sen aikana oikein hyvin ja nukuin yönkin levolliesti.

Tavallista perusteellisempi rentoutus opasti myös paremmin kuulostelemaan omaa kehoa. Hämmentävääkin, kuinka omasta kehosta löytyy vielä uutta Uteliaisuus heräsi!Pidin Jooga Nidrassa myös siitä, kuinka jotain tiettyä asiaa mentiin kuulostelemaan sen sijaan, että käperryttäisiin luontaisesti siitä poispäin. Se avasi uutta tapaa ajatella, hyväksyä asia arvottamatta sitä."

Tehdään hyvää

Vapaaehtoistyö on kuulunut olennaisena osana elämääni jo kauan. Koen tärkeäksi antaa panokseni kipeimmin apua tarvitsevien hyväksi. Miksi en nyt käyttäisi osaamistani myös muiden auttamiseen? Siitä syntyikin ajatus avun tarjoamisesta myös joogan keinoin. Johtotähtenä: jos voit tehdä jotain vähempiosaisen auttamiseksi, tee se.

Järjestän silloin tällöin hyväntekeväisyys-jooga tapahtuman. Tapahtuma ohjataan netin välityksellä, joten maantieteellinen sijainti ei rajoita osallistumista. Hyväntekeväisyyskohde valitaan etukäteen, ja osallistujat maksavat suoraan kohteelle. Pienistä puroista syntyy suuri virta...

Voit ehdottaa sydäntäsi lähellä olevaa kohdetta, jossa apu olisi tarpeen. Ehdotuksen voit jättää täällä: Yhteydenotto

Myös sinä voit olla mukana auttamassa. Osallistumalla tempaukseen teet samalla hyvää sekä itsellesi (jooga), sekä avustuskohteelle (osallistumismaksu). Kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis.

Laitetaan hyvä kiertämään! 💖