Jooga, asahi ja sointukylpy

Jooga

Joogavalmennus:

Juuri sinun tarpeisiisi suunniteltu kokonaisuus. Sisältää kaikkiaan kolme kohtaamista:

  •  Kahdenkeskisen alkutapaamisen/kartoituksen, jossa luodaan sinun hyvinvointiasi tukeva harjoitus (voi sisältää mm. asanoita, meditaation, hengitysharjoituksia).
  • kaksi jatko-tapaamista n.3 viikon välein. Tarkastellaan/muokataan harjoitusta edelleen.
  • Sopii erityisesti sinulle, joka kärsit mm: unettomuudesta, levottomuudesta, rauhattomuudesta, stressistä. 


Sinulle ja ystävillesi/työporukalle (2-20 hlöä) oma joogahetki:

  • Kaipaatteko lempeää kehon herättelyä tai vetreytystä niska-hartiaseudulle pehmeän liikkeen avulla? 

  • Vai lepohermostoa aktivoivaa rentoutumishetkeä viipyilevien yin jooga asanoiden parissa? Tässä harjoituksessa keskitytään vahvasti oman kehon kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Yin-jooga on meditatiivinen harjoitus, joka vaikuttaa niin fyysiseen, henkiseen kuin energeettiseen tilaamme. Yin on vastakohta kaikelle sille suorittamiselle, josta päivämme täyttyvät.⁠ ⁠ Yin-joogan eheyttävä vaikutus perustuu sen pitkäkestoisiin asentoihin, jotka edistävät sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. ⁠

  • Kokoa oma ryhmä kasaan, sovitaan teille oma joogahetki lempeän harjoituksen parissa. Sopii myös ensimmäistä kertaa joogaa kokeilevalle. Voidaan järjestää teidän paikassanne/olohuoneessa tms, tai sovitussa paikassa. 
Asahi on suomalaisten kehittämä terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta. Liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään seisoma-asennossa hitaan hengityksen tahdissa. Asahi perustuu nykyaikaiseen tutkittuun tietoon liikunnan terveysvaikutuksista.

Asahi auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan lempeästi ja helposti. Perusliikeharjoituksessa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa, harjoittaen samalla tasapainoa ja koordinaatiota. Soveltuu erityisen hyvin ikääntyville, raskaana oleville kuin nivel- ja selkävaivoista kärsiville. Mainio mielialan kohottaja ja vastalääke arjen stressiin. Suosittelen erityisesti toimistotyötä tekeville taukoliikunnaksi.

Kokoa oma porukka ja pyydä tarjous asahi-ohjauksesta. 

Sointukylpy

Sointukylpy on ryhmille tehtävä rentoutus äänimaljoilla ja muilla harmonisoivilla soittimilla. Sointukylvyssä voit antaa lempeän äänimaailman johdattaa sinut syvään rentoutumiseen. Koko kehosi voi vapautua jännityksistä, huolista ja arkipäivän kiireen tunnusta.

Sointukylvyssä osallistujat lepäilevät alustoilla vilttien alla lattialla, tai vaihtoehtoisesti tuoleilla istuen.

Äänimaljojen soinnut kutsuvat rentoutumaan ja pysähtymään hetkeen, olemaan läsnä. Ne auttavat tuomaan hyvän olon ja tasapainon hoitavien äänien ja värähtelyn avulla niin jännittyneeseen kehoon kuin kireään mieleenkin. ⁠

Sointukylpy on jokaiselle ainulaatuinen matka itseensä, jokainen kokee sen omalla tavallaan. Moni kokee kuitenkin rentoutumisen ja rauhoittumisen arjen keskellä.

Soveltuu hyvin erilaisiin tyhy- ja virkistyspäiviin, illanviettoihin, polttareihin  ym. 

Ihana lahjaidea myös pariskunnalle kahden keskisenä rentoutushetkenä. 

Pyydä tarjous juuri teille. 


Joogahetki vain sinulle

Lempeä joogatunti joka aktivoi parasympaattista hermostoa tehokkaasti. Tämä puolestaan auttaa sinua rentoutumaan ja päästämään irti kiireen tunnusta. Harjoitus sisältää pehmeitä jooga asanoita, rauhaisaa hengitykseen tutustumista sekä rentoutumista viltin alle kääriytyen, vain sinulle. Tule juuri sellaisena kuin olet. Et tarvitse mukaan oman ihanan itsesi lisäksi kuin joustavan vaatetuksen.

Kesto 90min. Hinta 65e/hlö tai 90e/2hlöä                                                                 (sis.alv 24%). Paikkana Ketokatu 8, Oulu tai sinun kotonasi. 

                               


Pyydä tarjous sinua kiinnostavasta palvelusta. Ei ole niin pientä tai suurta toivetta, ettei kannataisi kysyä. Suunnitellaan yhdessä sinulle/ teille sopiva kokonaisuus 💜

Voit maksaa joogan ja asahin myös liikuntaeduilla

Meillä voit maksaa myös työnantajasi tarjoamilla liikunta- ja hyvinvointieduilla. Maksuvälineenä käy Smartum, Edenred, ja Epassi.