Yrityksille ja yhteisöille

Tarjoan ammattitaidolla palveluja tyhy-päiviin, virkistyshetkiin tai polttareihin. Teen töitä useamman vuoden kokemuksella ryhmäohjauksista, sekä psykiatrisen sairaanhoitajan ammattitaidolla. Ryhmänne on kanssani varmoissa käsissä. Ripaus huumoria kuuluu hintaan. 

Ota yhteyttä tästä  tai sähköpostitse mervi@yinzen.net niin luodaan juuri teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus. Ohessa muutama esimerkki tarjoamistani palveluista ryhmille. 


Äänimaljarentoutus

Rentoutuminen on yksi loistavista tavoista tukea työhyvinvointia. Rentoutuminen vähentää kuluttavia jännitystiloja ja tehostaa kehon voimavarojen palautumista. Unen ja levon laatu kohenee, ja suorituskyky paranee. 

Yksi pidetyistä tyhy-päivän ohjelmista on ollut äänimaljarentoutus, eli sointukylpy. Äänimaljarentoutus on ihana ja elämyksellinen syvärentoutus, jonka aikana osallistujat lepäilevät viltin alla syventyen kuulemaan ja tuntemaan äänimaljojen värähtelyn. Äänimaljarentoutus aktivoi kehon parasympaattista hermostoa ja rauhoittaa sympaattisen eli stressihermoston. 

Äänimaljarentoutuksen kesto noin 60 minuuttia, jonka jälkeen on mukava lähteä jatkamaan illan ohjelmaa esim. ruokailun merkeissä.

Lempeä jooga

Räätälöity joogahetki juuri teidän tarpeisiinne. Kaipaatteko kenties lempeää kehon herättelyä tai vetreytystä niska-hartiaseudulle pehmeän liikkeen avulla? Vai lepohermostoa aktivoivaa rentoutumishetkeä viipyilevien asanoiden parissa?

Ryhmällänne on aikaa todella pysähtyä oman olemisen äärelle, antautuen tuntemaan ja kokemaan miltä tietoinen läsnäolo tuntuu. Teette harjoitusta kuunnellen oman kehon viestejä ja toiveita. 

Sopii hyvin myös heille jotka eivät ole koskaan käyneet joogassa, ja "en minä mihinkään taivu"- henkilöille.


Asahi

Asahi soveltuu kaikille ihmisille  palauttavaksi ja liikkuvuutta lisääväksi harjoitusmuodoksi. Erityisen hyvin asahi soveltuu istumatyötä tekeville, nivel- ja selkävaivoista kärsiville ihmisille, ikääntyville ja raskaana oleville.

Asahin tavoitteena on terveyden ja hyvinvoinnin tuottaminen sekä sairauksien lievittäminen. Laji kehittää harrastajansa lihastasapainoa, koordinaatiota ja työergonomiaa. Se parantaa keskittymiskykyä, lievittää stressiä, auttaa palautumaan työstä tai urheilusuorituksesta sekä edesauttaa ikääntyvien kotona selviytymisen perustaitoja.  

Sopii hyvin myös kesken  työpäivän virkistäväksi taukoliikunnaksi. 

Jooga Nidra

Jooga nidra on kokonaisvaltainen, palauttava rentoutusmenetelmä, jota usein kutsutaan myös joogin uneksi. Harjoituksen aikana osallistujat lepäilevät omalla matollaan viltin alla, ja ohjatusti kulkevat unen ja valveen rajamailla laskeutuen syvään rentoutumisen tilaan. 

Harjoitus rauhoittaa hermostoa ja saat hyviä voimavaroja arkeen. Opit ottamaan vastaan elämän haasteet tyynemmin, omasta keskuksestasi käsin.
Jooga nidra voi tutkitusti helpottaa  stressin lisäksi esimerkiksi  masennusta, ahdistuneisuutta, unettomuutta ja kroonista kipua. Jooga nidra saa aikaan aivoaaltojen hidastumista meditaation tapaan. Lisäksi keho ja mieli palautuu ja eheytyy.

FasciaMethod  

FasciaMethod on dynaamista ja aktiivista ketjuliikkuvuusharjoittelua. Harjoittelussa keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin niveltentäysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja mukaillen. Harjoitustapa soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyääntehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä konsepti, joka on viime vuosina kasvanut suurimmaksi suomalaiseksi ryhmäliikuntamuodoksi. Ja ai että tämän tunnin jälkeen tulee hyvä olo! 

Hyvinvointi-luento

Luento/työpaja jonka aiheena voi olla esim:

  • Stressin ehkäiseminen
  • Stressinsäätelykeinot
  • Psyykkisen palautumiskyvyn kehittäminen
  • Seksuaaliterveys/seksuaalisuus

Työpaja sisältää myös erilaisia kehon ja mielen harjoitteita.


Teille räätälöity kokonaisuus

Voimme räätälöidä tarpeisiinne sopivan paketin, yhdistäen joogaa, asahia, äänimaljoja, rentoutumista, luentoa... Mahdollisuuksia on useita. Suunnitellaanko yhdessä teille paras paketti?

Kesto 30min- 4 tuntia. 

Voit maksaa joogan ja asahin myös liikuntaeduilla 

Meillä voit maksaa myös työnantajasi tarjoamilla liikunta- ja hyvinvointieduilla. Maksuvälineenä käy Smartum, Edenred, ja Epassi.