Millaista deodoranttia sinä käytät?

04.05.2021

Alumiinilla vai ilman? 

Itse olen siirtynyt jo useampi vuosi sitten alumiinittomiin tuotteisiin. Tiedän, että edelleen väitellään siitä onko alumiini haitaksi deodorantissa vai ei, eikä pitäviä todisteita haitallisuudesta ole pystytty esittämään. Oli miten oli, itse en halua laittaa iholleni mitään ylimääräisiä kemikaaleja. Luonnollisempi parempi.

Hajuhaittoja?

Tämä tutkimusmatkani luonnollisempien deodoranttien maailmaan on toki aiheuttanut ajoittaisia hajuhaittoja, pahoittelut siitä 😅 On ollut yllättävän vaikea löytää oikeasti toimivaa, iho- ja ympäristöystävällistä tuotetta. Olen testaillut laidasta laitaan eri merkkejä ja koostumuksia, osa suht toimivia, osa täysin susia... Tämä tosin on yksilökohtaista, vain kokeilemalla löydät just sulle passelin alumiinittoman merkin! Naisella vaikuttaa myös hormonikiertokin, johonkin aikaan kuusta sama tuote ei enää pelitäkään. Oletko huomannut?

Suosikkini nykyisin

Tässä on tämän hetken suosikkini Ringanalta:

☘️Alumiiniton
☘️Lisäaineeton
☘️Vegaaninen
☘️Eläinkokeeton
☘️Voidemainen
☘️Riittoisa
☘️Ihoa hoitava
☘️Pitää hajut poissa ja kainalot kuivina.

Sisältää mm. sitruunaverbenaa, appelsiininivettä, saksanpähkinäuutetta, piidioksidia ja ruokasoodaa. 

Ihan huikea löytö tuorekosmetiikan maailmasta. Suosittelen lämpimästi! Tämä tuote ei ole vielä kertaakaan pettänyt. Kainalot pysyy mukavan kuivina, eikä hienhaju pääse puskemaan esiin. Hellii myös ihoa, ei samanlaista ihoärsytystä mitä monet kertovat saavansa soodapohjaisista tuotteista. 

Riittoisakin on kuin mahdoton. Saatavilla myös pienempi kokeilukoko jos et hyväksi usko heti kättelyssä 😄

Tätäkin tuotetta pääset tutkailemaan ja tilaamaan verkkokaupan kautta: 

Vastaan ilomielin jos herää mitä tahansa kysyttävää! Laittele rohkeasti viestiä. Alla olevan painikkeen kautta löytyy keinot yhteydenottoon 😊