Mistä näitä palveluja tupsahtelee?

10.11.2022

YinZenin palveluvalikoimaan on saapunut uusia juttuja, ja lisää täydentyy pikkuhiljaa. Mistä näitä uutuuksia sitten yhtäkkiä tupsahtelee? Lieneekö salaisuus se, että olen jo ehtinyt jokusen vuodenkierron verran tallailla tällä planeetalla... 😄 Näiden vuosien aikana olen imenyt tietoa  pesusienen lailla hyvinvointiin liittyvistä asioista. 


Taitaa olla jonkinmoinen "ammattisairaus" että aina löytyy uusia, innostavia juttuja joista haluaa saada lisätietoa, joihin syventyä. Olen mm. valmistunut luontaishoitajaksi jo vuonna 2003. Se olikin antoisaa aikaa, jossa sai kunnolla paneutua aromahierontaan, vyöhyketerapiaan ja shiatsu-hoitoon. Koulutuksen mittaan näitä hoitoja harjoiteltiin lukemattomien ja taas lukemattomien asiakashoitojen verran. 


Sen jälkeen tuli mm. sairaanhoitaja-opinnot ja työt, jotka veivät mennessään useamman vuoden ajaksi. Mutta ei pääse kettu nahoistaan, vai mikä se sanonta olikaan... Täydentävät hoidot jäivät, mutta vain hetkiseksi. Voimakas tarve palata pehmeämpiin vaihtoehtoihin ajoi minua jälleen ottamaan selvää, opiskelemaan ja tutkimaan... Jooga- ja asahi-ohjaaja-koulutukset, rentoutusta, meditaatiota, äänimaljoja, uusia hoitotekniikoita... näitä on tarttunut sittemmin mukaan. Jotain uutta tuntuu olevan työn alla koko ajan, viimeisimpänä juuri alkanut kolmen vuoden taival jäsenkorjauksen parissa. 


Elämä on siitä jännittävä matka, että koskaan ei tiedä mitä vielä on edessä! Innostavaa taivalta siis sinulle 💜