Restoratiivinen jooga ja sointukylpy sunnuntaina 25.2.2024 

Tervetuloa hetkeksi hengähtämään keskellä helmikuun pakkasia tunnelmalliseen Keiskan kyläkouluun Haukiputaalle. Sinulle on katettuna kynttilän valossa palauttava ja rentouttava restoratiivisen joogan harjoitus, jonka päätteeksi antaudumme Tiibetiläisten äänimaljojen äärelle sointukylvyssä. 

Restoratiivinen jooga on erityisen viipyilevää. Kehon asento tuetaan mahdollisimman pehmeäksi erilaisia välineitä apuna käyttäen. Asentoihin antaudutaan pitkäksi ajaksi, jopa 10-20 minuuttia/asento.  

Tämä ihana harjoitus antaa lihaksille, nivelille ja mielelle mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Kaikki ylimääräiset ärsykkeet karsitaan pois. Restoratiivinen jooga on voimallinen menetelmä lepoon ja  palautumiseen. Nyt on lupa antautua, olla, hengitellä, nauttia. 

Harjoitus päätetään pitkään sointukylpyyn jossa vain lepäilet viltin alla antaen äänimaljojen soinnin viimeistellä rentoutuminen. 

Sopii mainiosti myös ensikertalaiselle joogaajalle.

Aika: su 25.2.2024 klo 15:30-17:30 TÄYNNÄ sekä klo 18:00-20:00

Paikka: Keiskan ala-aste, Keiskantie 25, Haukipudas.

Maksu: 29e. Voit maksaa käteisellä (varaa tasaraha), kortilla tai  liikuntaeduilla. 


Pue yllesi lämpimät, mukavan joustavat vaatteet. Ota oma juomapullo mukaan, kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä. 

Paikkoja on rajoitetusti seitsemälle henkilölle, joten varaa pian oma mattopaikkasi jos kaipaat lepohetkeä pimeyden keskellä. 

Varaamaan ⬇Restoratiivinen jooga ja sointukylpy 25.2.2024 -paikkavaraus